OKRA OOST-BRABANT 60 JAAR

In 2018 bestaat OKRA – Oost-Brabant 60 jaar. Dit vieren we met een jubileumreis naar het mooie Pitztal in Oostenrijk. Maar ook ons totaal reisaanbod voor 2018 is weer een interessante mix geworden van verblijfsvakanties, autocarvakanties, vliegvakanties en actieve vakanties (wandelen, fietsen, dansen, …) en nog veel meer. Of je een actieve vakantie wil, van cultuur en natuur houdt, of gewoon rustig wil genieten van een fantastisch berglandschap… er is voor elk wat wils!

Meer info vind je op onze website www.okra.be/oostbrabant Klik op de afbeelding van onze vakantiebrochure om ze te downloaden. Je kan ook een brochure aanvragen op het regiosecretariaat, Platte Lostraat 541, 3010 Kessel-Lo, 016 35 96 87 of oostbrabant@okra.be

In januari is er ook een vakantiebeurs waar onze reizen uitgebreid worden voorgesteld door de eigen reisbegeleiders, enerzijds met een presentatie en anderzijds met een standje waar je terecht kunt met je vragen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om gezellig bij te praten en iets te drinken.

Onze vakantiebeurs 2018 gaat door op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2018 van 13.30 uur tot 18 uur

in CM Leuven, Platte Lostraat 541 – 3010 Kessel-Lo

Iedereen van harte welkom!