De Coffers ( kringwerking groot Bertem) op weg naar Kerstmis.

De  jongeren van de kringwerking vertelden tijdens hun maandelijkse bijeenkomst  aan mekaar wat Kerstmis voor hen betekent.  Op hun zelfgemaakt lichtje brachten ze tekens aan van engel zijn voor mekaar, licht zijn in de wereld, handen die geven, iedere mens is een uniek geschenk.  Zij willen zich  in deze eindejaarsperiode  inzetten voor anderen door een gesponsorde staptocht te houden voor  G-sport.  Deze organisatie geeft kinderen met een beperking de kans om aan sport te doen in een gestructureerde, aangepast kader.  De jongeren van de Cof gaan zelf in het voorjaar mee sporten.  Een win-win gebeuren.  Want geven is ontvangen.  Ze wensen alle mensen een Zalige Kerstmis.

Ben je tussen 12-16 jaar en wil je graag deel uitmaken van deze fijne groep?

Greet Janssens: 02/767.99.61   greet.janssens@gmail.com