CHIRO Christus Koning-brunch

Zoals jullie weten staat onze grote ‘Christus Koning-brunch’ weer voor de deur. Zoals jullie inmiddels wel al weten staat die in teken van een goed doel. De helft van de opbrengst gaat namelijk naar een gekozen goed doel. Dit jaar kozen we de Eglantier uit; een goed doel uit onze streek. De Eglantier is een school- vervangende dagopvang voor kinderen en jongeren met een ernstige mentale of meervoudige beperking. Hierbij nodigen wij jullie uit op onze brunch op zondag 25 november die van start gaat om 10u30 en eindigt om 13u. Een vrije bijdrage mag natuurlijk ook altijd. Na de brunch doen we met de kinderen een gezamenlijk groot spel in thema van het goede doel. Nadien eindigen we met een kleine bezinning en een geweldige zangstonde begeleid door een gekende oud-leiding Honoré.