KERSTCONCERT IN DE SINT-VERONA KAPEL

Op zondag 2 december 2018 brengen Al Dente en De Houtblazers om 16.30 uur een kerstconcert in de Veronakapel.

Al Dente is een jong kamerkoor uit Bertem , dat een repertoire van vooral oude, vierstemmige liederen aan het opbouwen is. Onder leiding van Marc Justaert zingen ze vooral barokwerk, zonder doof te blijven voor moois uit andere tijden. Al Dente telt twee sopranen (Leen Michotte en Veerle Arys), twee alten (Katrien Delobelle en Maura Sisk), twee tenoren (Filip Jansen en Patrick Bryan) en twee bassen (Robert Van Puyvelde en Marc Justaert).

De Houtblazers zijn een groep muziekliefhebbers, die onder de leiding van Antonie Schlegel oude muziek brengen op een ruime variatie van houtblaasinstrumenten. Renaissance en barok beslaan de hoofdmoot van hun repertorium, maar stapjes naar andere genres zijn niet uitgesloten. U kan meer over hen lezen op hun website www.dehoutblazers.be.

Een namiddag met enerzijds zang, anderzijds instrumentale muziek en enkele samen vertolkte werken. De toegang is gratis, al wordt een vrijblijvende bijdrage niet geweigerd.

U bent van harte welkom.