KERST IN KEIZERSBERG

heeft plaats in het weekend van 8 en 9 december en het weekend van 15 en 16 december van 10 tot 17 uur. Dan zijn er opendeurdagen in het liturgisch centrum CASTRUM van de abdij van Keizersberg in Leuven.

Je kan er kerstcadeautjes aanschaffen of genieten van een proevertje van bier en kaas, rustig samen tussen pot en pint in de Euroclub.

Kerststalletjes, kerstkaarten, boeken, dvd’s, cd’s, posters, iconen, heiligenbeelden en nog veel meer kunnen aangekocht worden. Een bezoek aan de shop is de moeite waard. Bij aankoop ontvang je ook  nog een cadeautje!

Abdijproducten: Keizersberg bier, Keizersberg kaas en wijn zijn voorhanden in de ingangshal. Speciale geschenkverpakkingen en proevertjes zijn voorzien.

Op zaterdag kan je om 12 uur de eucharistie meevieren in de abdijkerk, met aansluitend het middagofficie. De vespers besluiten de opendeurdag  om 17 uur.

Op zondag beginnen we met een gregoriaans gezongen mis door de koristen van Keizersberg om 10 uur, waarna om 11 uur ‘Kerst in Keizersberg’ kan starten. Om 12.30 uur kan je het middagofficie volgen, om 15 uur worden vespers en lof gezongen in de abdijkerk.

Abdij Keizersberg, Mechelsestraat 202, 3000 Leuven.

Je hoeft niet eens de stad binnen te rijden en er is parking voorzien voor de bezoekers van de abdij!

VAN HARTE WELKOM!!! VAN HARTE WELKOM!!!