MISSIEWERKING

Wij ontvingen deze kerstwensen van Marleen Renders uit Guatemala

Dag lieve mensen,

Ja het zijn nog 12 dagen en toch kom ik jullie graag nu al een zinvolle Kerst toewensen. Voor velen is het geen gemakkelijke periode omdat hun geliefden zijn heen gegaan omwille van ziekte, ongeluk of geweld. Anderen hebben om economische, gewelddadige of uitzichtloze redenen hun geliefden moeten achterlaten omdat het geen leven meer was. Ze zijn als kwetsbare mensen onderweg naar “Onbekende gebieden” met de vele vragen. En dit omdat hun leven bedreigd werd zoals dat van Maria, Jozef en het kind Jezus. Kerstmis is een tijd van hoop opdat we eens mogen thuiskomen in het Nieuwe, Andere Leven, daar waar liefde gekoesterd wordt.

Jullie genegen,

Marleen Renders

Vertaling bij de foto’s:

hier
wordt gestreden
voel je liefde
wordt hoop gezaaid
wordt kennis doorgegeven
wordt door het voorbeeld geleerd
Beetje bij beetje gaan we vooruit en herwinnen we ons recht om te leren en betere mensen te worden
Dank u voor uw steun, vrienden van de vereniging voor volwassenonderwijs.
Vrolijke kerstmis en veel hoop en liefde en kracht voor 2019