Wafelenbak van W.O.S.

Tradities moeten in ere gehouden worden, … vooral als ze goed zijn. Velen hebben het al jaren geleden ondervonden: de wafels van de WOS zijn lekker, want ze zijn zelfgebakken met grootmoeders kwaliteit! 

En ze geven een kijk op de grote wereld! Met de opbrengst worden immers missionarissen en ontwikkelings-projecten gesteund in Congo (Don Bosco, Karmel, Congodorpen), Kenia (Don Bosco), en Guatemala (Annonciaden Huldenberg); ook het project van onze dorpsgenoot Valeer Neckebrouck in Nicaragua. Zulke jaarlijkse traditie moet alle kansen krijgen …      
En de prijs?      5.00 Euro voor een pak met zes wafels.Dat is een weggevertje! 

In Korbeek-Dijlebieden we de wafels huis aan huis aan in de namiddag van zondag 3 februari 2019 en van zondag 10 februari 2019. We beginnen de eerste zondag op de Beek en op de Dries en werken naar het dorpscentrum toe. We kunnen niet iedereen die ene zondag bedienen en de mensen in het centrum kunnen ons de tweede zondag verwachten. Ze moeten echter niet ongerust zijn. Ook dan worden de wafels weer vers gebakken!

Als U de wafels graag op een ander ogenblik hebt tussen 2 en 10 februari 2019 mag u bestellen zoals hieronder is vermeld.

Iedereen buiten Korbeek-Dijle      
of wie er op een ander moment wil… kan bestellen!   

We leveren ze dan in de week bij U thuis af. U kunt telefoneren of e-mailen naar Van Neck-Maginelle Maria 016 47 18 54 maria.maginelle@gmail.comof naar Vermeulen Gard 016 47 70 62 gard@telenet.be.

Smakelijk, en bedankt voor uw steun,

De Werkgroep Ontwikkelings-Samenwerking