LABAN speelt “IK WEET VAN NIKS”

Op 29, 30 en 31 maart brengt de Leefdaalse toneelgroep LABAN een passiespel met als titel “IK WEET VAN NIKS” (in een regie van Marc Justaert).

IK WEET VAN NIKS” is de rode draad in dit eigenzinnig passiespel. Denk maar aan de houding van Judas als Jezus bij het laatste avondmaal zegt dat één van de aanwezige apostelen hem zal verraden. Denk maar aan Petrus die tot driemaal toe beweert Jezus niet te kennen … tot de haan kraait !

Dit Passieverhaal is een eigen Laban-productie waarbij het lijdensverhaal van Jezus zoals opgetekend in de Bijbel de belangrijkste inspiratiebron is. Maar ook enkele bestaande toneelstukken, zoals “Judas” van Cyriel Verschaeve, “Barabbas” van Michel de Ghelderode en “Mevrouw Pilatus” van Willem Putman hebben ons Passieverhaal beïnvloed.

De voorstellingen hebben plaats in de kerk van Leefdaal op 29 en 30 maart, telkens om 20.30u en op zondag 31 maart om 15.00u.

Reserveren kan via: http://www.laban.be/reservatie/ of via één van de spelers