Gezinsbond Leefdaal wil kinderen veiliger leren fietsen

Wist je dat naar school wandelen of fietsen jouw kind niet alleen fitter en gezonder, maar ook gelukkiger maakt en zelfs prestaties op school bevordert? Wist je dat de Dorpstraat binnenkort fietsstraat wordt?

Help jouw kind om veilig en vaardig in het verkeer te fietsen: welkom op onze workshop op zaterdag 27 april om 13u, om 15u30 of om 18u op de speelplaats van de Gemeentelijke Basisschool van Leefdaal
We staan stil bij hoe fietsvaardig je kind is en kom je te weten waar je best nog eens op oefent. Kinderen oefenen 2 uur lang en ouders krijgen tips om hun kind beter te begeleiden in de overstap naar fietsen op straat.
Deze workshop is gericht naar kinderen die kunnen fietsen, een eigen fiets en liefst een begeleidende (groot)ouder meebrengen.
Kostprijs voor de workshop is €3 per deelnemend kind, de volwassen begeleider neemt gratis deel.
De plaatsen zijn helaas beperkt, dus inschrijven is nodig en kan vanaf 23/3 tot en met 13/4 via jodk81@gmail.com. We geven voorrang aan wie school loopt op GBS Leefdaal en leden van Gezinsbond Leefdaal.

Meer informatie op de website en Facebookpagina van Gezinsbond Leefdaal.