Missiodag 2019 komt naar Leuven

Op zaterdag 5 oktober komen 1500 vormelingen en hun begeleiders naar Leuven voor de Missiodag. De dag staat in het teken van pater Damiaan. Om deze dag in goede banen te leiden zijn er wat extra vrijwilligers nodig.

We zoeken vrijwilligers voor volgende taken op volgende momenten:

  • Wegwijzen in de stad (vanaf 9u)
  • Uitdelen materiaal (9u-10u)
  • Klaarzetten standjes (10u-11u)
  • Bemannen standjes (12u-14u)
  • Opruim in de scholen (tussen 12u20 en 14u)
  • Bemannen van een post tijdens het stadsspel (vanaf 14u tot 16u)
  • Opruimen op het Ladeuzeplein (vanaf 16u)

Zie je het zitten om enkele uurtjes, een voormiddag, een namiddag of een hele dag te komen helpen om de vormelingen een fantastische dag te bezorgen? Bezorg dan je gegevens op het secretariaat van de dekenij voor 8 september: Amerikalaan 29 of via secretariaat@kerkleuven.be

Laat weten wanneer je kan en hoe we je kunnen contacteren.