Welkom op de 19e tweedehandsbeurs van Gezinsbond Leefdaal!

Wil je leuke baby- en kinder spullen maar toch geld uitsparen? Of wil je wat ruimte in je kast maken omdat de kinderen (weer) uit hun kleren gegroeid zijn, en wil je er nog wat aan verdienen? Onze Tweedehandsbeurs is dan voor jou de ideale gelegenheid om leuke dingen voor een redelijke prijs te kopen of verkopen! Wat kan je er zoal vinden? Kinderkledij voor het voorjaar of de zomer, buggy’s, luiertafels, speelparkjes, bedjes, en nog veel meer.
Denk niet alleen aan wat onmiddellijk nodig is voor bij je thuis, misschien kan je ook wat extra speelkleren gebruiken voor je kinderen, of wat extra speelgoed voor bij oma en opa bijvoorbeeld.
Spring zeker eens binnen op onze tweedehandsbeurs op zondag 29 maart 2020 in het gemeenschapscentrum Vlieg-In in Leefdaal. Snuister tussen de verkoopstanden met baby- en kinderkledij, speelgoed, of zwangerschapskledij, alles in goede staat en tegen interessante prijzen. Kijk- en kooplustigen hebben vrije toegang van 13 tot 15.30. Er is een gratis ruime parking via Dorpstraat 551.
Kandidaat-verkopers kunnen zich inschrijven bij Tweedehandsbeurs@gezinsbondleefdaal.be vanaf 1 februari tot 22 maart (Leden hebben voorrang tot 24 februari om in te schrijven). Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
Kostprijs van een tafel (1m20 x 80cm): €7 voor leden van de Gezinsbond, €14 voor niet-leden. Maximum 2 tafels per persoon.

Gezinsbond-wist-je-datjes

  • Wist je dat je bij de Gezinsbond terecht kan voor opvoedingsadvies voor alle leeftijden? Surf zeker eens naar www.goedgezind.be en ontdek leuke tips.
  • Wist je ook dat Gezinsbond Leefdaal meer en meer gebruik maakt van email? Stuur jouw email, naam en lidnummer naar info@gezinsbondleefdaal.be om zeker te zijn dat je niets mist!
  • Blijf op de hoogte van onze activiteiten en voordelen www.gezinsbondleefdaal.be
    Like onze pagina en volg alles op de voet: https://www.facebook.com/gezinsbondleefdaal/